Ny behandling i klinikken!

NYHED
Ny behandling i klinikken.
Vil du gerne være 100 % til stede i det du laver og i dit liv? Ville du ønske du var til stede rent mentalt, når dit barn eller partner fortæller dig noget, og ikke i gang med at planlægge en hel masse andre sager i dit hoved?

NU har du muligheden for at opnå alt det i et forløb af 8 uger. Det eneste det kræver af dig, er at du tager dit liv seriøs og at du implementerer mindfulness meditationer i din hverdag. Jeg vil hjælpe og støtte dig så du kommer godt i gang med denne praksis.
Jeg har valgt at kombinere mindfulness og massage så du kan få det bedste fra begge behandlinger. Denne behandling indebærer ikke en dybdegående massage, men er en behandling der hjælper dig til at blive mere kropsbevist og til at kunne mærke dig selv. I kombination med mindfulness meditation hvor jeg guider dig til at komme tættere på dit autentiske jeg. Denne behandling vil give dig mere ro, er med til at du bliver bedre til at løse de udfordringer du har, du ser løsninger og bliver mere nærværende, gladere og vil kunne acceptere dig selv og dine omgivelser på en let og mere afslappet måde. Den reducerer stress, søvnproblemer, tankemylder og bekymringer.
Denne behandling tage ca. 75 minutter.
Pris pr. behandling er 595,-
Jeg anbefaler at tage dette som et 8 ugers forløb, hvor du får hjælp til at anvende mindfulness i din hverdag. Mindfulness er ikke et ”kvik fix” men er noget der skal implementeres i din hverdag for at give dig resultater på den lange bane. Læs meget mere om mindfulness her
Prisen for dette er 3600,-
Du kan vælge at betale i 2 rater, her vil prisen så være 1995,- pr rate.

Skriv et svar