Mindful spisning…? Hvad er nu det…

Nu om dage går man ikke længere på slankekur. De fleste ved at efter et vægttab er det svært at holde den ønskede vægt. Man falder tilbage i de gamle spisevaner og rutiner. Vi taler meget om livsstilændring hvor det hele skal med. Man ændrer sine vaner og rutiner. Det er ret væsentligt at man ændrer sit mindset, altså sine tanker og følelser omkring mad og det at spise. Det er i grunden ikke hvad man spiser, men mængden af maden. Alt med måde. Mindfulness øvelser kan i allerhøjeste grad ændre på dit mindset og hvordan du har det med maden. Det handler om at acceptere dig og at være med det der er. Hvornår har du sidst sat dig ned og virkelig smagt maden? Hvordan dufter det? Hvordan ser det ud på tallerkenen? Hvordan føles det i munden og hvor i munden kan du smage de forskellige smage? Salt, sødt, surt osv. Brugt tid på at virkelig smag og nyde. Det handler om at får et afslappet forhold til maden, dig selv og din krop.

Skriv et svar